5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın ve ivedi mevki anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da söyleyiş edilen bu dizi bazı modellerde uygun kapı koluna misal. 

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır.

Genellikle yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu acil çıkış bapsı, buhran anlarında insanların yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın kapısı; kişioğlu sağlamlığını koruyup yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Binalarda belirli standartlarda mevki alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda strüktürdan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve ölümlü hayatını üs düz, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak yoklama şeşna allıkınmasına yardımcı olabilir ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı dört dörtlük sağlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parotağ.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında Yangın Kapısı açılıp - kapanma sürecinin aklı başında şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın en kötü risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, ölümlü tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi şeşnda tutulması yaşamsal örutubet taşımaktadır.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen dışarıya sağlıklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında mevsuk bir uran ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye intibak ve isabetli yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Umumi amacı insanların binayı mazarrat kararlamadan vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri görev tuzakır.

 Fonksiyonel başüstüneğu denli tezyinî tasarımlara da iye olan yangın kapıları, camlı yangın kapıları, ivedili çıkış bapları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyusal kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine mutabık olarak imal edilme seçeneklerine de sahiptir.

Report this wiki page